•predpokladam, ze ta zlta robi problemy, ci? Farba pisma bola povodne ina a zmenil som ho prave kvoli tomu, ze na tmavom vzhlade nebola modra dobre vidiet, tak som dal zltu...tie farby by som teda zmenil a clanok hned editol, ale ked to tu je zablokovane
(preco vlastne je blokovane editovanie starsich prispevkov?
)
•a ano milane..tu recenziu o G550 som cital a detaily som chcel pridat neskor, ale ten notebook je sestrin a sla na 10 dni prec, takze viac informacii momentalne nie som schopny pridat
•co sa tyka napriklad displeja, tak som minule cital, ze aj do rovnakeho modelu davaju casto rozne displeje, ak je to pravda, tak su pozorovacie uhly zbytocne (aj tak som ich chcel nafotit, ale ako vravim, NB nie je doma)
•co sa tyka HD videa, tak mam stiahnute "Ducks.Take.Off.720p.1080p.2160p...", tak to mozem vyskusat, ale priznam sa, ze s videom som sa nikdy nehral a ani len netusim ako nastavit akceleraciu cez grafiku, vzdy som to nechaval na CPU (kedze vacsinou pozeram len divixy)
•
Citácia:
ako hodnotis konstrukciu, plasty, pocit pri praci s notebookom, nejaky ten pomer hluku klud verzus zataz
skusim neskor nieco pridat, ja som sedel za tym NB zopar hodin. Ak by som natrafil na nieco negativne, tak uz je to v clanku, pozitivne veci maju este cas
-pomer hluku klud vs. zataz: v idle "relatívne tichý"-je pocutelny, ako som uz dole napisal. V zatazi: 1.moc neodskusany, 2.v zatazi ma kazdy pri hrani zapnuty zvuk, 3. moj nazor: dolezita je hlucnost v idle-notebooky nie su na hranie
-plasty som tiez v kratkosti opisoval "Celý povrch notebooku je z pevných a MATNÝCH plastov. Poteší aj pekný decentný dizajn zadnej strany displeja."
-pocit pri praci s notebookom: mozem povedat, ze ma trochu mrzi, ze nie je vyuzita cela sirka notebooku na klavesnicu a teda je numericka cast, smerove tlacidla a tlacidla (home,end,delete,p...,...) su dost natesno...co sa tyka touchpadu: ok, scrollovanie robilo trochu problemy, ale mozno to chce len zvyk...//negativom moze byt aj to, ze vsetky multimedialne tlacidla funguju cez funkciu a pozitivom zase prihlasovanie pomocou rozpoznavania oci-odskusane, ale v odlisnych svetelnych podmienkach niekedy nechce posluchat
-konstrukcia: spominal som pevne plasty a teda aj celkova konstrukcia mi pripada pevna v ramci tejto kategorie NB (o zem by som to vsak nehadzal
..kazdopadne plasty sa neprehybaju ako pri nejakom MSIcku)
...Vdaka za nazory, pokusim sa zlepist