Zdravím,
obraciam sa na Vás s prosbou o výber 14 palcového ntb s cenou približne do 500 €, viac nie, ale keď bude stáť 515 € tak je to ešte v pohode
keďže sa v notebookoch vôbec nevyznám a neviem čo je všetko teraz na trhu, tak Vám napíšem aspoň moje požiadavky a na čo sa bude používať. Tak cenu som už spomenul a veľkosť tak isto, väčšie nechcem a menšie tak isto nie, 14" bude akurát si myslím.
Takže požiadavky:
- matný displej (často cestujem)
- výdrž na baterku, čím viac tým lepšie, ale aby to potiahlo aspoň tie 4 hodinky, viem že v tejto cene nemôžem čakať zázraky
- pevná konštrukcia, to je pre mňa veľmi dôležitá požiadavka, nechcem aby sa mi ntb po pol roku rozpadol
- DVD mechaniku uvítam, ale zaobídem sa aj bez nej
- dobré chladenie- tiež veľmi dôležitá požiadavka pretože teraz mám 4-ročné 15,6" HP a to sa mi strašne prehrieva (áno čistím ho previdelne)
- záručný servis, tzn. že v prípade nejakej závady nechcem byť mesiac bez notebooku
- Windows môže byť ale nemusí, mám originál na DVD
Použitie:
- filmy, office, net, nejaká staršia hra typu Mafia alebo Warcraft 3 a podobne, nejaké náročné hry nechcem hrávať, čiže by bolo dobré aby mal integrovanú grafiku, tuším že teraz je to Intel HD 4000?
- hlavne mi ide o mobilitu a pevnú konštrukciu, keďže sa bude často prenášať
- preferovanú značku nemám, ale rád by som sa vyhol značkám ako je Acer a Asus a HP
Takže vedeli by ste mi doporučiť nejaký ntb, ktorý by maximálne dokázal splniť všetky moje požiadavky? Chcem ho kupovať teraz tento týždeň takže žiadne čakanie o mesiac a podobne
Poprosil by som aj nejaký overený obchod alebo e-shop ak by sa dalo. To je asi všetko.
Vopred ďakujem za odpovede