Zdravim, na 1 HDD v PC ( rozdeleny na C,D,E ), mam dva operacne systemy : C - WIN XP 32 bit., D -WIN 8 32Bit. Pri restarte mi standartne menu ponukne, ktory system spustit a aj to tak funguje. Ale problem mam v inom. Mam konstrukcny program, kde potrebujem pouzivat staru verziu aj najnovsiu verziu ( nemozem pouzivat len novu verziu !!!). Takze staru verziu instalujem pod WIN XP na oddiel C, novu verziu instalujem pod WIN 8 na oddiel D. A tu nastava problem " Niektoré aplikácie môžu ignorovať fakt, že majú pracovať v oblasti D:Program Files. Niektoré dáta tam zapíšu, iné uložia automaticky do C:Program Files ", to znamena ze pri instalacii novsej verzie konstrukcneho programu na D - pod WIN 8, sa mi prepisuju data v PROGRAM FILES na C, aj napriek tomu ze instalaciu programu smerujem na D do Program Files. Tym padom, je konstrukcny program instalovany pod WIN XP na odiele C nefunkcny. Takze by som poprosil radu, ako docielit toho, aby program instalovany pod WIN 8 do oblasti D nezasahoval do programu, ktory bol instalovany pod WIN XP v oblasti C. Nie je nejaka moznost skrytia particie C, ked pracujem s particiou D a naopak. Dakujem za kazdu odskusanu radu.
|