Zdravim. Moj hlavny problem je ten ze mi pred par dnami odisiel monitor na ntb. je to uz starsi kus ale pouzival som ho dost a preto by som to potreboval co najskor vyriesit. Vzdy pri zapnuti sa mi obrazovka na par sekund zapne a potom hned zhasne. pri pozornom pohlade sa da vidiet ze obrazovka ide ale je to uplne tmave. na prvy pohlad naozaj akoby bola vypnuta. K dispozicii mam svoj stary monitor od PC ktory bol meneny pretoze som nevedel vyriesit iny problem. obraz na monitore sa asi po 2 minutach uplne zacne akoby vlnit a preskakovat a horna cast obrazovky (asi 4 cm) sa mi kopiruje a blika dole. vyzera to akoby bola zle nastavena frekvencia ale na 60 aj 75 Hz to je rovnake. na vyssej frekvencii dokonca este horise. monitor je ciastocne pouzitelny ale strasne to taha oci. prosim o pomoc aspon s jednym problemom. Dakujem. LCD monitor - ag neovo f-417 notebook - fujitsu lifebook e8310
na inej stranke som nasiel ze staci vymenit "inverter" (neviem to po slovensky, proste suciastka ktora napaja podsvietenie disleja). nestretol sa s tym niekto?
a monitor neprestal fungovat uplne. ako som hovoril, stale ide. nefunguje len podsvietenie displeja.