Zdravím,
chcel by som si kúpiť ďalší monitor k PC, našiel som tento ( http://www.alza.sk/24-asus-ve247h-led-d214434.htm ) vyzerá celkom dobre, neviete nemá nejaké chyby? Je za tú cenu nejaký monitor s podobnou odozvou, uhlopriečkou ktorý by podla vás bol vhodnejší? A hlavne sa chcem spýtať či sa na ňom dá prepínať medzi dvoma vstupmi, to je najdôležitejšia funkcia ktorú od neho požadujem.
Ak ti to pomoze, este som sa nestretol s monitorom, ktory by to nemal Je mozne, ze niekde to funguje len automaticky, ale pride mi to ako nezmysel, takze to tam urcite bude.
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!
Tak hej aj na monitore čo mám teraz sa to myslím dá ale treba sa tam velmi nepohodlne a ťažko preklikať cez menu 4mi absolútne neergonomickými tlačítkami čo je celkom výzva a podarí sa to na niekoľký pokus a trvá to aj 2-3 minuty.
S tym ti fakt moc nepomoze. Obecne je na to jedine tlacidlo, napr "source" ktore mackas kym ta nehodi na spravny vstup. Byva to potom celkom jednotne v ramci znacky, takze mozno skocit do nejakeho Nay alebo Datartu a pozriet ako to pracuje u ASUSu by nemuselo byt na skodu ...
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA!