Vitajte priatelia,
potrebujem radu ohladne grafiky. Nie je to tak davno, co som si kupoval novu zostavu s tym, ze si "obcas trosicku zahram." No a potom som ako veteran z cias Areny a M&M stretol Oblivion... co si budeme hovorit.
----------
Ide mi to vcelku OK na plnych detailoch na 1024x768, ale velke exteriery sa zvyknu trosku cukat kym to poriadne nacita (alebo co). Preto si myslim, ze keby som dokupil tu istu kartu do CrossFire (skontroloval som to - zmestia sa:-) mohla by mi zmiznut posledna vraska na tvari a hra by isla ako z praku.
-
Teda: ma zmysel kupovat taku istu grafiku (len pre ten Oblivion) alebo je nutne ist do novej a teda so stratou predat dvojmesacnu kartu? Ako bonus mozte dat odpoved na otazku, ci si s dvoma grafikami poradi aj uvedeny zdroj
-
vdaka a hail to the Bethesda
_________________ CPU AMD Athlon II X3 415e chladí AC Freezer 64 PRO GPU ASUS ATI 4850, 512MB DDR3 chladí ZALMAN VF950 LED RAM 4x1GB Kingston 800 MHz DDR2 HDD 2x Seagate Barracuda 500GB 7200.12, RAID 0: 2x WD Caviar 320 GB MB GIGABYTE MA770-DS3 PSU FORTRON BlueStorm II 400W CASE Coolermaster Centurion 532 AMP Denon AVC-2530 REPRO 2xJAMO C 805
-
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam. |