mám wi-fi router WELL PTI-8505, minulý týžden T-com robil nejaký update na DSLAMe, na ktorom som pripojený a teram mi tento router začal blbnúť. Nemôžem sa pripojiť, DSL dioda svieti, ale PPP nie, čiže sa nepripojím. Keď som volal na hotline tak mi povedal fešák že sa môj modem vôbec ani nepokúša pripojiť. Tak som zapojil druhý od T-comu - Webr@cer 821. Ten funguje dobre.
Mám takú neoficiálnu info ohľadom toho update DSLAM a tá znie že už asi mi pod mojimi nastaveniami a firmwarom čo mám vo WELL routri, internet nepobeží (ešte nemám potvrdené). googlil som update firmware do routra ale nič, nemôžem nikde nič nájsť ale ani neviem či to pomôže vyriešiť problém. Mám doma PC(ethernet), notebook(wi-fi) a iphone(wi-fi). Kôli posledným dvom potrebujem mať rozbehanú wifinu ktorú ale nemá webr@cer od t-comu. Chcem dať aspoň dočasne nejak túto sieť dokopy.
Prepojenie :
V PC mám len jeden výstup na Ethernet, Webr@cer má tiež len jeden, Well má 4 výstupy. Oba routre majú DSL výstupy. Predpokladám že najlepšie bude asi najskôr pripojiť Webr@cer, z neho výstup na WELL router a z neho výstup do PC. Takto mi funguje ale internet iba na PC, wi-fina tiež funguje ale internet na iphone nemôžem rozbehnúť. Aké konkrétne nastavenia treba urobiť? Napísal som naschvál všetko ak by náhodou vedel niekto poradiť aj s WELL firmwarom, alebo iné riešenie.
Thanks
|