Update: Po ani nie troch týždňoch ide ten M34WG na reklamáciu, objavil sa mi z hodiny na hodinu horizontálny pásik, veľmi tenký a na väčšine farieb neviditeľnú ale najmä na modrej a výrazné zelenej ho vidno (na modrej do fialová, na zelenej do červená sfarbený). Inak veľká škoda lebo spokojnosť bola veľká, farby po vysadení super, rozlíšenie a 144hz paráda (aj keď som čakal väčší skok, pri 120hz mobile sa mi zdal 60hz úplne dosekany), free syns na rtx 3060ti pravdepodobne bez problémov, ak keď som to moc nepocitil, hral som hru na 70-110 fps. Každopádne hodnotím veľmi pozitívne až na to že neni zaoblený a práca s excelom a kodenie je trochu ťažšia ked mam na krajoch text. Uvidím ako to vybavia na alze, ale.asi by som bral novy kus (keby majú...) Lebo skúšal som 16:9 rstio na ňom a je to o poznanie menšie čiže do 27" neviem co by som chcel ísť aj keď do väčšej obrazovky resp rozlíšenia už nechcem.
_________________ CPU-AMD Ryzen 5 5600x CoolerBequiet! Dark Rock 4 GPU- ... MB-Asus Rog Strix B550 F RAM-G.Skill Ripjaws V 16GB 3600 mhz CL 16 PSU Seasonic Focus+ Gold 650 Case Fractal Desing Define C TG HDD- Seagate Barracuda 1TB +3TB FANY-2x Noctua A14 PWM + Noctua S12b Led - NZXT Hue+ SSD- Samsung EVO 850 250 GB |