dobry večer, prosím vas o radu. Mám rozpočet nastavený na 350eur. mal by to byť android keďže wp mi vôbec nesedí. najvacsi favorit je g2 32gb verzia a g3ka+zvazoval som xperiu z2 kvoli konstrukcii a kvôoli mojej náklonosti k sony no na foruem som našiel vela negatívnych názorov tak nechám si poradiť. ide mi hlavne o sviznost systému cize ziadne zalagovania, slusny fotak, displej okolo tých 5palcov a sluśná vydrž. Viem ze g3ka mala problemy s optimalizaciou ale nedočítal som sa či to odstránili nejakym upgradom. Poprosil by som vas m ak su nejake lepšié možnosti aby ste mi ich poradili a azíjskym značkám sa nebránim ak budu pomer cena/výkon lepší.
lg g2,one plus one alebo meizu mx4. o meizu mx4 som uvazoval ja.len mi to nevyslo s predajom mojho stareho tak ho uz neriesim. g2 som mal a max spokojnost,to ti potvrdi viacero ludi na tomto fore.
_________________ Cpu:i7-4770k@4,4ghz-1,4V Cpu cooler:Noctua NH-D14+Coollaboratory Liquid UltraMB:Msi Mpower-Z87Ram:Corsair Vengeance 16gb 1600mhz low profileGpu:Evga GTX 780 SC ACX @1350mhz/6600mhz-1,25V/ 3gb :Gpu Cooler:Alpenfone Peter+2x Noctua FLX 14cm@600rpmCase:Zalman Z11 with 6x Gelid Silent 12@600rpm Fan Regulator:Zalman ZM-MFC1 Plus blackPsu:Enermax Modu87+Gold 600wSSD:Samsung SSD840 120gb BasicHDD:Western Digital blue 1TB 64MB CacheMonitor::LG-21,5 inch-1920x1080System:Windows 7 ultimate 64bit Mobil:Lenovo vibe P1 Gold
Má 2K rozlíšenie. Jednoducho hardware nestíha,musí pracovať na zvýšených taktoch aby to ako tak dával pričom ho brzdí systémová úspora energie takže sa to seká.Baterka je tiež v prdeli zachvíľu