zdravim, coskoro idem kupit 42" led tv
http://www.alza.sk/42-lg-42ls3450-d384930.htm . mam cenovy strop cize +- v tej cene co bude o mesiac aktualne. dalej planujem kupu bluray prehravaca.. este neviem aky presne...otazka znie :
ked spojim nejaky 3d bluray prehravac cez hdmi s touto led tv a dam do bluray prehravaca nejaky 3d film na bluray ale skor nejake 3d mkv filmy.. pojde mi to 3d? alebo musim mat aj 3d telku?
mam zopar filmov mkv ktore su prednostne v 3d a ked sa to bude dat potesi to. bluray prehravac chcem nie drahy.. do 80e za 50e su take ze nieje uvedene podpora 3d tie za 80e uz pisu 3d. nejde mi tak o 3d ze teraz ked mi to nepojde tak kupim si radsej 3d telku.. ide mi skor o ten prehravac ci staci kupit lacnejsi nejaky LG Philips s upscalingom 1080p alebo dolozit tych 30-40e a mat aj 3d ked to vyuzijem :/
zatial neplanujem nakup bluray iba akciovky.. mam zopar dvd a tiez ma zaujima aj to prevzorkovanie.. niekde som sa docital ze to len zopar modelov ma na prevzorkovanie nejaky kvalitny chip a ostatne su len take nespozorovatelne. vdaka za reakcie