Par mesiacov dozadu som riesil nieco podobne s tym, ze rozpocet som mal o nieco vyssi, ale nakoniec som skoncil na 200eurach a kupil som v tom case novinku Creality Ender 3V3 SE. Tych verzii je niekolko (SE, KE, neoznacena) s tym, ze SE je zakladna. S 3D tlacou som nemal ziadne skusenosti a napriek tomu sa s tym pomerne rozumne tlacit da. Uz sa vyskytli nejake problemy ked som musel nieco doladit, ale zatial po cca pol roku nie zase tak intenzivneho tlacenia nebolo nutne nic menit. Skusenosti ludi s touto tlaciarnou si imho prevazne pozitivne, ale najdu sa aj nejake negativne.
Pripadne mozno Elegoo Neptune 3 by si v tej cene nasiel.
Co sa tyka bazaru, asi by som to neriskoval. Je asi dolezite vediet posudit stav
V kazdom pripade, pocitaj s tym, ze spolahliva 3D tlaciaren je trochu oxymoron a vylozene bezproblemove modely nie su. Najdalej su asi modely od BambuLab ktore teraz ficia a zacianju niekde na 350eur, ale ked si zajdes na facebookove skupiny "bambulabistov" zistis, ze ani ich topmodel nie je nutne a pre kazdeho bezproblemovy. V kazdom pripade sa im dost vyznamne podarilo problemy minimalizovat a najdes hromadu ludi ktori s nimi bez problemov tlacia takmer bez prestavky