ok setko dobre dopadlo .
no a k tomu 60 hz vs 75hz . ja neviem sice som dlho nehral csko tam som to maval zapate na 75hz [asi 3 mesiace] ale stale to ece rozoznam , ale otom som uz pisal a hadal sa asi v 3troch temach . Tento prispevok pisem akurat na 1024x768 , prepinal som si medzi 60hz a 75hz podla mna je to nechcem prehanat ale neskutocny rozdiel ten obraz je taky pevnejsy , stalejsy pripomina mi to crt
ked to mam na 75hz , porovnavaj to na rozliseni 1024 daj si pcforum a hyb s posuvnikom alebo zmackni kolecko na myske a pohny mys dole , sama sa ti bude stranka posuvat smerom dole a vsimnes si tam rozdiel , na 75 hz pri tom ukone to menej "šklbe" a rychlesie stihas citat nez na 60 hz , ved to uplne bije do oci ...
nepisem to aby sme sa zas hadali , pisem to len ako navod aby sisi to ece raz skusil . A videl som to aj na LG 5ms. teraz mam 2 ms Asus.
a o 3D prostredi cize v hre cs quake3 atd otom ani nehovorim tam to spoznas uz len podla trhnania textur neexistuje aby si hral 1440x900 halflife 1 ci csko na60hz proste radsej si das mensie a das to na 75hz alebo nedas a zapens vsync. Lebo vizerato ked kukas na zem jak keby sa pred tebou vlnila cela zem .