Zdarec, obzeram sa po novom 4K monitore, idelane 27 ale moze byt aj 32 zalezi od konkretneho kusu. Mam 60cm hlbku stola takze sedim aj pri monitore relativne blizko. Aktulane mam 1440p na 25". Hladam nieco vacsie ale aj zaroven jemnejsie co sa tyka DPI. Hlavna podmienka je 4K, USB C (na velkosti power delivery nezalezi az tak ale minimalne nech to vie dodat aspon 30W ak by sa manzelka so svojim airom chcela napojit, moj notebook zere 130W)
Dalsia vec ktora je pre mna dolezita su farby, ked napojim svoj notebook (4k oled) na monitor (u2518d) tak to je pre moje oci priam oz bolestive ako farebne chudobny moj dell monitor je (tusim 72% DCI P3) Cize nieco co sa aspon ako tak priblizi OLED panelu, aspon 350-400 nits, a co sa tyka panela, tak to mi je jedno, na monitor sa z uhla pozerat nebudem. Potesi 2+ usb A portov na pripojenie periferii.
Co sa tyka ceny tak idealne co najlacnejsie
.
ale taky strop je povezdme tento
https://www.amazon.de/-/en/32UN88A-FreeSync-Ergonomic-Adjustable-Swiveling/dp/B088BMZ41V/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=32UN88A&qid=1608480162&sr=8-3samozrejme taktiez idealne ak by sa nachadzal na amazone, z prace som dostal 150 eur. kupon ktory by som chcel prave na to pouzit.