Zdravicko.
Co to som tu precital a nedalo mi, aby som nezalozil tuto temu.
Chcem nahradit moju zdochnutu 5.1 Geniusku. Som hrozne rad, ze zomrela, pretoze to je vazne straaasny shit (5005ka). Keby neumrela sama, asi by som ju zakratko umrel sam
Mam vsak s vyberom noveho systemu dost vazny problem. Sposob, akym riesim domace multimedia nie je uplne standardny. Ako mediabox pouzivam svoje PC s 2mi zvukovkami - onboardovym real-shit-tekom ako primarnym zdrojom pre gejmy s malinkymi desktopovymi repracikmi / sluchatkami v malej pracovni a kreativnym soundblasterom pre silnejsie audio vyvedene do vedlajsej izby - obyvacky - vo forme 3 kablov jack2cinch. Tu visi (zatial iba 720p) projektor a 80" platno. Televizny prijem do 5+1 sustavy neriesim a na CD mam stereo sustavu. Do tejto 5.1tky som mal zapojene este Wii, aj ked to ma len stereo vystup a asi ho necham pripojene k vezi, aj ked ta ma z historickych pricin repraciky na opacnej stene ako je platno...
A teraz ten problem...
Nic lepsie v kategorii 5.1 pre PC ako je Logitech Z-5500 som neobjavil. Na filmy a Wii je to zrejme viac ako dostatocne riesenie, ale asi to nebude dosahovat kvalitu ani vykon mojho relativne smiesneho sterea (14rocne Kenwood+Jamo) ak by som riesil nejake koncerty...
Tak som zacal hladat alternativu, ktora by nebola zo sveta PC. A skoncil som na nule.
Da mi niekto tip na "domace kino" od ktoreho chcem len to, aby bolo zosilovacom pre 5.1 reprosustavu, malo 2-3 analogove vstupy (digitalny nie je nutnostou ale potesi), A NEVEDELO NIC VIAC? Naozaj od neho nechcem DVB tuner, FM tuner, 4 HDMI vstupy, Bluray mechaniku, nahravanie, HDD a neviem este ake vsetky uzasne vymozenosti domace kina mozu mat, ale zosik poriadny nemaju? Skratka ho chem len na zvuk. Obrazom sa zaobera PCcko...
5.1 zosilovac ako jednoucelovy komponent som nenasiel. Ak nikoho nic nenapadne, tak skoncim s tym logitechom a mozno nebudem uplne nespokojny, ale slusny 5+1 zosik a par slusnych reprakov strednej kategorie, aj ked urcite za viac penazi, by ma potesilo viac. Urcite mi vydrzia sluzit dlhsie ako taketo konzumne PC riesenie. (Dufam, ze moj stary Kenwood bude sluzit este dalsich 14 rokov)