kupil som si tuto kartu sapphire 5770 1GB GDDR5 Vapor-X, naskakuju mi artefakty,proste uplny rozpad obrazu uz pri spusteni windowsu ako sa dostanem na plochu, myslite ze ju zvladne moj chipset amd770???pretoze je na nom dost malicky chladic ktroy je taky horuci ze na nom ruku neudrzim
, zostava ako v podpise s mensimi zmenami: zdroj corsair 400W-pridavne napajanie som zapojil,4gb ram 800mhz a data gamers edition a ta grafika, ovladace boli najnovsie, na stranke boli 2 upgrade biosu, 1. bola aby mala karta 800stream procesorov pretoze z vyroby mala 720 namiesto 800, druhy bios bol pisany nieco s pamatami samsung, neskusal som ho,pretoze mi nejde stiahnut
doska:
http://www.asus.com/999/images/products/1934/1934_l.jpg -dost maly chladic na ten chipset ma asi 2,5x2,5cm na vysku tak 3 maximalne
ale hned ako som ju tam dal som si spustil 3dmark06 na otestovanie,presiel mi v pohode vsetky testy, potom som isiel von a nechal komp zapnuty, no bola tu segra a ta hovypla,potom som ho zapol a zacal robit taketo kraviny