Zdravim ,
pred dvoma dnami som kupil 680GTx ktoru som osadil do maticnej dosky s 2.0 PCIE portom . Cital som vela na temu tohto druhu Grafiky s 3.0 v 2.0 Maticnej Doske a povacsinou som sa dostal akurat k tomu ze maximalne mozem zaznamenat mensi vykon . Grafika mi ide perfektne , ALE
Stretavam sa s par bugmi ktore ma v celku znepokojuju .
1. Ked zapnem PC , grafika normalne nabehne aj obraz ale v momente ked skonci Loading Windows Screen a vyhodi Prihlasovaci screen tak mi odpoji Obraz . Grafika dalej bezi (no vetrak a svieti) ale "No Signal"
Niekedy pomoze restart , obcas pomoze ked trosku zatlacim kabel do portu na grafike . Je to v celku random ale nakoniec sa mi furt spusti . No aspon zatial
2. V hrach mi vykonovo ide perfektne ale stretavam s v niektorych hrach s par bugmi . Prechod medzi Cs:Go a win je znacne predlzeny oproti starej grafike a to hodnych par sekund (mam SSD tak v celku ma to pohorsuje) . v H1Z1 mam miestami nizsie FPS ako na starsej 570gtx a dost pravidelne mi to Sekne uplne na 2-5 sekundy . Minecraft tak isto dost casto uplne Dropne fps na 0 a hned sa to rozbehne .
Grafika je plne funkcna nakolko som ju kupoval od cloveka ktory kebyze s nou mal problemy tak by som o tom vedel . Dokonca v hre ako witcher 3 mi ide perfektne . Artefakty ziadne .
Neviete mi poradit cim to moze byt ?Respektive ci sa uz niekto s niecim podobnym stretol . Dlhsie uz aj uvazujem nad reinstalom windowsu ale trosku pochybujem ze to by pomohlo prave s tym .
Zostava
CPU : Phenom X4 955 3.6Ghz BE
GPU : 680Gtx Gigabyte
MB : 890Gpa-Ud3h rev 1.0
PSU : 620W Seasonic Bronze Retail 80+
Ram: 4x 2Gb Ddr3 1333mhz Cl9 low profile
Win : 7 64Bit Home edition
Na diakritiku som lenivy , snad som nejake hrubky neurobil a za kazdu radu co skusit , budem vdacny