Mám jedno staršie PC s 755 Dualcorom 1,9Ghz , Msi doskou , 4x 512Mb ddr2 ramkami , 8500Gt a 400W itec zdrojom ...
Pred cca mesiacom mi došiel moj new PC , tak som si z toho PC vybral HDD a dal do svojho new pc . Teraz po čase som si kúpil HDD aj do tohto staršieho pc , namontoval som HDD , zapol no na monitore mi nic nezaplo . Pozrel som ci su kable zapojene . Tak som teda skusil monitor na novom pc kde isiel normalne . Rozmyslal som ze grafika odisla , tak som tam hodil x1950 a opakovala sa ta ista situacia . Kable som mal zapojene spravne . Tak som opatovne zapojil 8500Gt , no teraz mi nielen nezapne na obrazovke nic , ale aj sa v urcitych casovych intervaloch pocitac vypina a zapina . Skontroloval som cele zapojenie criev v pc , no vsetko je pozapajane spravne , chladice, ramky a osadene na doraz ...
Co s tym je ??
_________________ Bedna : Cooler master elite 330 Black CPU : Amd Phenom II X4 955 Chladic: AC Freezer Xtreme rev.2 Ram: 2x 2 gb Kingston 1333 mhz cl9 GPU: AMD Radeon HD 6950 2gb ASUS DirectCUI
Zdroj: Seasonic 620w s12II f3 80+bronze MB: Gigabyte 890GPA-UD3H AMD 890GX+ |