potrebujes si stiahnut program na formatovanie usb klucov
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
pokial sa na to pouzije specialny program tak to ide
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Nema to ziaden prinos ...cize je uplne zbytocne mat NTFS na USB ...
tiez si myslim, akurat sa strati univerzalnost
najlepšie je nafromátovať USB klúč na UDF ale môj tak nešiel... je to universal disc format, teda formát cdčiek... potom tie usb klúče fachajú rýchlejšie
najlepšie je nafromátovať USB klúč na UDF ale môj tak nešiel... je to universal disc format, teda formát cdčiek... potom tie usb klúče fachajú rýchlejšie
a cez co si to robil
zdravim, kupil som si 16GB USB disk, Windows XP mi ponukol len formatovanie pomocou FAT32 lenze potom mi nejdu skopirovat subory vacsie nez 4GB. Cize ako tam dostanem nejaky image ktory ma napr. 8 GB?
Stiahol som program na formatovanie USB diskov od HP a uz mam ztoho NTFS a idu kopirovat aj velke subory. Takze problem je vyrieseny. Este uvidim ako to bude stou kompatibilitou
S kompatibilitou by nemal byt problem, kedze vetsina PC ma WinXP a ten by mal poznat NTFS. Ja mam svoj 8GB NTFS a na roznych PC aj notasoch siel v pohode.
_________________ CASE Fractal Design Define 7 Mini with 3x Noctua NF-P14s/12 | PSU Seasonic Core GM 550 Gold | MB ASROCK B650M-HDV/M.2 | CPU AMD Ryzen 5 8600G with with Noctua NH-U12S | RAM 2x32GB Kingston FURY DDR5 5600 MHz CL36 Beast EXPO | GPU ASROCK Radeon RX 6600 8G | DISK Kingston KC3000 NVMe 2TB MOUSE Logitech M330 Silent Plus | KEYBOARD HP Pavilion Wired Keyboard 300 | SOUNDCARD Creative Sound BlasterX AE-5 Plus | HEADPHONES Sennheiser RS170 | MONITOR 24" Philips 24M1N3200ZS/00 1920×1080@165Hz via DP1.4 | INTERNET 500/100 Mbps | OS 11 Home & MS 365 Basic | EXTRA ImDisk Toolkit
Ahojte všetci ja mám USB Kingston a mne ho ako počítač zoberie ale keď chcem ho otvoriť tak mi napíše vložte disk do jednotky a koniec.nechce ísť. PLS poradte mi čo mám robiť,premenoval sa na nejaký GENERIC a píše mi že žiadne médium.
Klúč si môžeš aj pripravit cez príkazoví riadok ja v tabulke FAT32 a aj NTFS
Príprava USB Klúča.
Diskpart
list disk
select disk 1
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=fat32 na NTFS format fs=ntfs
assign
exit
Fuha no odpovedám na prvú odpoveď kľúč ani nebliká ani nič iba počítač ho zaznamená ale nejde otvoriť jednoducho píše vložte disk do jednotky a skúčal som ho naformátovať cez program na to a nejde tiež to píše žiadne médium a skúšal som ho aj na iných PC a nič tiež to isté
// pridané po 51 sekundách od posledného príspevku
a skúšal som aj tvoj návod len keď dám list disk tam mi iba nájde môj HDD kľúč mi tam nenájde