Ahojte, mam htc hd2 a daval som si donho wp 7.8, uz druhy krat, tento os si sformatuje sdkartu a vytvori jednu particiu ktora ma 200mb a ostatne da ako nezadelený (unused) priestor, vtedy staci particiu vymazat, a vytvorit novu velku (u mna 8gb) a hotovo... teraz som znova prechadzal z jelly bean na wp, lebo som nieco potreboval vyskusat a znova som isiel na android (pouzivam nand jelly bean cez clockwork mod) a znova som vedel ze mi to spravv wp to s tou sd kartou, no teraz mam 200mb ako unused space (skusal som format, hladanie stratenich particii) a ono mi to proste ukazuje ze nemam 8gb kartu, ale iba 200mb sd kartu...proste ako keby sa ten priestor stratil...pisal som aj na xda no tam mi napisal iba jeden a ten mi napisal to co som robil, cize postup v tej beznej situacii ze je tam jedna particia 200mb a ostatne je ako unused space, ale ja som skusal aj vymazat particiu a vytvorit novu, nic, stale len 200mb ako unused space...
diky, dufam ze mi niekto poradi, uz som z toho zufaly...kedze teraz ani fon poriadne nemozem pouzivat...
_________________ PC: CPU: Intel Core 2 Duo E8400 3,1 Ghz GPU: Nvidia GeForce 9800GT RAM: 4GB MotherBoard: AsRock P45TS/P45TS-R Zdroj: netuším Monitor: LG Flatron W2243S
PDA: HTC HD2 (rooted, overclocked, with android) |