eMp píše:
Len tak pre zaujimavost. Ja mam iRiver E30 co je predchodca
E40 a vydrz to ma nad 40 hodin (premna najdolezitejsi parameter). Po roku sa mi ulomil USBport, takze iba preto ho nedoporucujem. Mozno E40 je natom lepsie v tomto ohlade. Zvukovo je vpohode, ked si nastavis ekvalizer. Zaleti vsak viac na kvalite sluchatiek. Kupil som ktomu take "extra bass" ale ostalo iba pri tom extra. Osobne by som nekupoval prehravac co musim kazdy den nabijat. To je horsie ako mobil.
Spravny nazor naco preharavac s funkciami videa obrazkov ked vydrzi ledva 10hodin.
Aj tak to mam aspon ja osobne po cely cas vo vrecku a ked si potrebujem prehodit track/album tak nepotrebujem maturovat v menu.
Mp3 prehravac ma ostat mp3 prehravacom tj. hudba vo vrecku s minimalne 15-20 hodinovou vydrzou
// pridané po 6 minútach od posledného príspevkuPride mi trochu nelogicke nosit vo vrecku rozmerovo druhy mobil akurat s mensim displejom no rovnakou mozno mensou vydrzou parametre ako farebny a velky displej len zbytocne zeru baterku a to ze nieco prehrava video/obrazok pripadne je tam hra je podla mojho iba marketingovy tah predsa na takom malom displeji pozerat video alebo sa nedajboze zo 4tlacitkami hrat hru je zbytocne ked mam v vo vrecku mobil v dnesnej dobe je samozrejmostou ze je dotykovy s vacsim a kvalitnejsim displejom na ktorom mozem robit prave spominane ukony.
Pri mp3-kach plati aspon podla mna "niekedy je menej viac"