Brý večer. Mam jeden zvláštny problem s ktorým si neviem rady a bol by som veľmi rád ak by ste mi dokazali pomôcť. Včera mi kamarat doniesol Acer Aspire 5530 s tym že som mu tam mal dať z Win Vista na Win 7 Ultimate. Po dlhšej dobe sa mi to podarilo a nahodil som tam Windows 7. Po inštalaci som sa napojil na moj router aby som stiahol aktualizacie windowsu,nestiahol som ich všetky lebo bolo už neskoro a notebook som musel odniesť spať. Len som rychlo skontroloval či funguju všetky veci ako Bluetooth,wifi,webkamera atd. Všetko bolo ok. Dnes prišiel kamarat znova s tym že mame pruser,notebook sa nepripoji na ich wifi ktore ma doma. Notebook jeho brata ktory je napojeny na internet cez kabel normalne funguje,no ten acer sa nechce napojiť na net. Wifi najde,zada heslo no vypíše niečo vo forme že na Sieť sa neda pripojiť,ponukne možnosť "Riešiť problemy" no to vobec nepomože. S čím môže byť problem,s routerom alebo notebookom ? :/ Je to súrne,dnes musim notebook vratit spať kedže notebook potrebuje do školy.
Ďakujem.
|