Ahojte.
Som este cerstvo registrovany a priznam sa ze odpoved na moj problem som vopred na fore nevyhladaval, ako by sa patrilo
Klasicke klise, nieje casu tak pisem a padam.
K veci....
Mam taky zvlastny problem s rychlostou pripojenia cez wifi (acer nplify 802.11b/g/n).
Siete mi najde aj sa pripoji bez problemov... co ma stve je vyuzitelnost pripojenia.
Aby som to upresnil, pripajam sa na 48Mbps wifinu so stale perfektnym signalom. Problem je ze ta wifina je aj tak strasne pomala. Co je zaujimave, obcas ma svoju chvilku a vybehne na celkom spokojnu rychlost (realny download ~350KB/s) no po chvilke to opat pada k zemi... Kedze sa takto obcas vysvihne, dalo by sa to teoreticky chapat tak ze rychlost by mala, ale nieco ju stale akokeby blokovalo a len obcas pustilo do vyssich hodnot.
Vyskusal som vsetko od A po Z, babrem sa s tym bez mala 12 hodin cisteho casu:
Nastavenia firewallu - vyskusane
Nastavenia antiviru - vyskusane
Co by som od vas potreboval, je co najlepsia konfiguracia mojej wifiny. Konkretne mam na mysli konfiguraciu Broadcom 802.11n Network Adapteru, s ktorou som sa babral asi najdlhsie, nejaky drobny vysledok tam bol, max rychlost DL bola niekedy aj 500KB/s ale stale to pada dole s extremami ako 15-30KB/s...
Celkovo mi sietove vyuzitie v task manageri este nikdy nepresiahlo 15% pocas tych dobrych chvil no takmer vzdy sa pohybuje pod 5%
Preto vas prosim o odpoved na dve otazky:
V com je problem?
Aka je najlepsia konfiguracia Broadcom 802.11n Network Adapteru
PS: Neodkazujte ma pls na google... aj to som uz absolvoval, ziaden uspech...
DAKUJEM ZA POMOC!!! Ak je nieco nejasne, pytajte sa...