ahoj,
ja mam problem s nb acer aspire one, ktory som si nechtiac vlastne sposobila asi ja. kupila som ho pred 3-ma tyzdnami, no som v zahranici (UK) a bolo to cez tunajsiu webstranku, ale to je jedno. jednoducho pred 2-ma dnami sa mi vysmykol a spadol na zem, no asi iba z metrovej vysky maximalne a na koberec, cize nic extremne tvrde a na pohlad ziadna zmena, ani skrabanec. no ako som ho zdvihla, ked sa pri pade samozrejme zatvoril a zapla ho, nezobrazila sa uz obrazovka s nacitavanim OS, no iba cierna obrazovka a zname "operating system not found", po ktorej nasledovalo uz iba prikaz stlacit F2 a obrazovka s modrymi pismenami - moznosti nejakych konfiguracnych zmien, ale asi viete, o com hovorim. nie som vobec profik na pc, takze ani opisat to neviem odborne a napravit tento problem sama od seba uz vobec nie. no po niekolkych pokus o dufajuc neskodne zmeny v tychto nastaveniach a po vypnuti a zapnuti pc nenastala ziadna zmena. a este dolezita vec, pri kazdom zapnuti zacalo pipanie zo spodnej strany nb, ktore ale po niekolkych minutach skonci. kamarat, ktory je tu so mnou povedal, ze to bude pravdepodobne asi hard disk. tak teraz neviem, co s tym. samozrejme, ze riesim to cez spolocnost, cez ktoru som nb kupila, no tam tiez neviem, ci to vratit im alebo priamo poslat nb na napravu do spolocnosti acer. o to ale nejde. ja hlavne teraz potrebujem pomenovat problem podla mojich popisanych skutocnosti, o co asi moze ist. a ci je nejaka zazracna sanca, aby som to ani nemusela nikde posielat a zachranit si pc sama. samozrejme, podla niecich instrukcii, kedze sama od seba to neviem. prosim vas tiez o laickejsie pomenovanie veci a normalny popis ako pre debila
aj ked nie som speci v tejto oblasti, ale podla instrukcii som uz nieco s pc zvladla - take pokrocilejsie myslim. tak verim, ze ak je sanca to opravit vlastnorucne, je sanca aj u mna, aby som to urobila JA
dakujeem vopred za odpoved-e