20GB SSD typu cache ti nespravi ziadne velky skok, rozdiel v CPU je 18%, viac menej nepostrehnes, na vykon by bol lepsi Mkovy procesor, na vydrz tieto Uckove, acer ma starsi typ procaku, dell novsi, ten dell ti da o trosku viac na vydrz, ma mensiu spotrebu a od haswellu vypinanie casti procaku. Jedine co je rozdiel je v 20GB SSD co acer ma typu cache, radsej by som pockal a nasetril par euro na 240GB M500 Crucial co kupis cca za 100 euro aj s dopravou vymenil v Dellku (nema samostatny kryt ale ked zavolas na dell technicku podporu tak ti povolia upgrade, dell ma najlepsiu podporu, staci zavolat co by si chcel na notebooku spravit a poradia ti, poslu manualy atd, radost nieco riesit s Dellom
>
http://www.dell-shop.sk/clanok/servis-a-podpora ) a z toho klasickeho disku spravis externy disk ked si dokupis ramcek cca 10-20 euro na zalohy alebo filmy k TV.
20GB SSD cache ti nepostaci na profesionalnu pracu (ideal tak na OS a na par programov/aplikacii = kancelarska praca), tieto male SSD maju mensie rychlosti ako klasicke 2.5 palcove SSD