co vy nato???povodne som si chcel kupit HP ProBook lenze za tu cenu sa toto oplati ovela viac si myslim...dobry vykon pekny dizajn a vydrz 9 hodin...pekne...
neviem kde si dosiel na ten dobry vykon ale procesor nevykonny, nemam nic proti ULV platforme ani jej vykonom pokial sa jedna aspon o dvojjadro, a grafika tiez tak, kvlaita spracovania najskor tiez nijak neoslni
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b
neviem kde si dosiel na ten dobry vykon ale procesor nevykonny, nemam nic proti ULV platforme ani jej vykonom pokial sa jedna aspon o dvojjadro, a grafika tiez tak, kvlaita spracovania najskor tiez nijak neoslni
aha...diky pekne...dobra rada fakt si mi pomohol asi to bude tento...a pocuj take ako fallout 3 rozbeham na nom?nechcem hracsky book iba mam rad tuto hru...
Ach bože.. Acer timeline je veľmi kvalitná rada, výkonom síce neoslní ale 8 hodinovou výdržou a veľmi kvalitným spracovaním áno. Ostatné Aceri sú sračky
_________________ ASUS PRIME B550M-A, AMD Ryzen 5 5600, SilentiumPC Fera 3, 2x8GB DDR4 G.SKILL 2x8 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 Trident Z RGB, ASUS Dual RX 6650 XT, Fractal Define Mini C TG, Samsung EVO 970 1TB NVMe, Logitech G305, Logitech K360, iPhone 12 Mini
aha...diky pekne...dobra rada fakt si mi pomohol asi to bude tento...a pocuj take ako fallout 3 rozbeham na nom?nechcem hracsky book iba mam rad tuto hru...
hry nehravam ani ju nemam doma a este k tomu mam ubuntu taze z toho nic nebude
dole pri myske pri potvrdzovacom tlacidle v strede je co ta mriezka to fakt neviem...videl som nieco podobne na hpeckach na odtlacky prstov ale v tomto NB sa taketo nic asi nenachadza...