No takže asi takto, notebook už nieje v záruke, tým pádom som ho už asi 3x rozobral podľa návodu na Youtube. Našiel som rad pamäťových modulov 4ri za sebou, 5 mm napravo od posledného pravého čipu sú dva cínové trojuholníčky ktoré vytvárajú šťvorec (čiže po našom, vagínu), tie trebalo spojiť pomocou nejakého vodiča, vybral som batériu, spojil kontakty a stlačil tlačidlo napájania ( po dobu + - 30s). Po zložení notebooku a stlačení F2 BIOS odomňa opäť pýtal heslo, detto aj pri upgrade BIOSu.
Kefan77 - potrebujem pomoc, nie absurdné otázky a pohoršovanie nad tým, prečo je tam heslo, a ako je možné, že si nemôžem zapamätať jedno heslo. Napadlo ti, ty génius

že ten notebook možno mal už predomnou nejakého majitela, ktorý mal sám tento problém ? Moja teta robila v nemecku, keďže nechala doma svoj notebook zo strachu z prádeže, nemala snami kontakt, tak si po mesiaci kúpila tento notebook približne za 150€. Nebola žiadna ITčkarka, takže ju BIOS netrápil ( doteraz nevie čo je BIOS ). Heslo potrebujem odstrániť len preto, že chcem nato nainštalovať WindowsXP. Ešte niečo ?
Devil_SK - no hej, čítal si, lenže si si to nejak pomýlil, je tam bug, lenže úplne opačný, čiže ty si zadáš v nastaveniach BIOSu zmenu hesla, a je úplne jedno, či tam dáš veľké alebo malé, aj tak bude heslo platné len s malými písmenami, proste ten BIOS lock nerozoznáva veľké a malé, pozná len malé a veľké preserie na malé. Navyše, nech napíšeš akékoľvek dlhé heslo, trebárs aj so 100 znakmi, tak ti bude platiť len tých prvých 8 znakov.