Zdravim, mam problem s klavesnicou na mojom NB. Problem je v tom ze mi zrazu prestali fungovat niektore klavesy (W,R,T,Y,U,K, Break sace,Delete....atd). Miesto inych mi zasa pise cisla: miesto I je 5, miesto L je 3, miesto J je 1...atd. Napojil som na NB wireless klavesnicu a ta funguje v pohode tak ako ma. Viete mi niekto poradit v com by mohol byt pes zakopany? Nechce sa mi verit ze by takymto sposobom zrazu odisli len niektore klavesy... Este chcem podotknut, ze pri NB sedelo male dieta, cize je moznost ze nechtiac mohla spustit nejaku klavesovu skratku ktora to sposobila. Uz mi par veci takto pomenila, ale vzdy som si dal rady, ale s tou klavesnicou som v koncoch. Vie mi niekto poradit co by s tym mohlo byt? Dik.
_________________ Desktop: CPU AMD Phenom 9550 Box | MB Gigabyte MA790X-DS4 | RAM 2x2GB+2x1GB Kingston HyperX DDR2 1066MHz CL5 | VGA GF Point of View 9800GTX+ 512MB GDDR3 | HDD Seagate 1000GB 7200Rpm 32MB cache | DVD LG DVD burner | PSU Fortron Saga+ 450P | MONITOR LCD Asus VH226H 22" 2ms |