Zdravím, preinštaloval som si notebook, dal som si tam win 7 ultimate, všetky ovladače, vśetko ide ako má, až na wifi. Nedokážem sa pripojiť k žiadnej siete, vlastne sa správa akoby ten notebook wifi ani nemal. Ovladače mám nainštalované. Potreboval by som to vyriešiť čím najskôr. Ďakujem.
Pokiaľ ich máš ako hovoríš, tak si ovládač nenainštaloval, resp. nainštaloval zlý. Na webe Acer si preklikaj svoj notebook, vyber operačný systém a potom podľa toho, akú máš kartu (výrobcu) stiahni ovládač.
Skúšal som všetky ovládače aj z oficialnej stránky aj z http://www.laptop-software.com/acer-sof ... 7-drivers/ tade. Skúšal som dať automaticky vyhľadať, aj som ho nechal nech si ho sám nájde z tých všetkých. Každý som ručne inštaloval. Problém bude ešte možno v tom, že aj keď stlačím to tlačíitko na wifi, je vedľa bluetoothu tak nesvieti, bluetooth mi svietil hneď po preinštalovaní.
Ešte otázka. Určite ti chýba ovládač na WiFi? Lebo tie hodnoty, čo si hodil ukazujú skôr na káblovú sieťovku. Akú sieťovku ti ukazuje v položke Sieťové adaptéry v Správcovi zariadení?
podobná vec sa mi stala na acer timelinex 5820, po preinstalovani os sa nedalo pripojit na ziadnu wifi a zaroven nebola ani v spravcovi zariadeni, vriesila to az reklamacia