Čaute! Dnes sa mi začali dať s noťasom veľmi divné veci. Keď ho mám na nabíjačke (doteraz cca 95% času býval na nabíjačke) tak z ničoho nič mi vypíše, že nabíjačka je vytiahnutá a ide z batérie. Po minúte zasa nabíjačka naskočí a dobije to jedno - dve percentá čo sa stihli vybiť a o minútu zasa vypíše, že nabíjačka je odpojená. Predpokladal som, že je niekde chybný kábel na nabíjačke tak som skúsil vybrať batériu a ísť len na nabíjačke, čiže ak by bola chybná nabíjačka, noťas by sa vypol. Tak som to skúsil a notebook išiel pol hodinu bez problémov (hýbal som nabíjačkou ako sa len dalo) a nevypol sa. Čiže problém je v batérii. Môže sa ale batéria takto pokaziť? Väčšinou sa tie batérie kazia tak, že sa znižuje ich kapacita nie? Ešte počas školy som na batérií vydržal 3 hodinky, takže nemôže byť v až takom zlom stave. Pomohlo by úplne vymlátiť tu batériu? Díky
// Spojený príspevok Str 08.07.15 19:04Batéria sa nabíja do 100% v poriadku, bez výpadkov. Ako náhle dosiahne hranicu 100%, opäť začne ako keby odpájať nabíjačku.