caute,
som novacik tak ma prosim neznicte
mam takyto problem, doma mam schemu ze
desktop > switch > dsl modem (tcom) a zo switchu mam napojeny este jeden notebook
teraz som si na notebooku chcel vytvorit ad-hoc pripojenie, kvoli tomu aby som mohol chytat net v mobile /nokia E52/
vytvorit siet islo v pohode, zdielat pripojenie do internetu tiez nebol problem, toto vsetko som spravil normalne cez centrum sieti inak windows 7 ultimate, cize normalne komercne
neskor som bol zufaly tak som nasiel na forach, soft ze "connectify" vsetky tieto pripojenia som vymazal a isiel som znovu cez tento soft
v obidvoch pripadoch bolo secko super, mobil wifi nasiel ale neslo sa pripojit chybu vypisoval mobil a to "neplatny nazov servera" a zelena fajka akokeby bolo vsetko v poriadku
prosim poradte mi v tomto ako dalej ???
pred tym nez ma zacnete nicit, nechcem kupovat domov nejaky wifi router za 60€, byvam doma iba obcas
btw: ked som na tieto siete, pripojil notebook /kamaratov/ siet naslo, na net pripojilo vsetko ficalo tak ako malo
iba s tym mobilom mi to akosi nejde
druhy problem, ked uz ma donutite kupit si wifi router, tak prosim rovno aj poradte aky ? kolko mbps ? alebo ako
proste potrebujem pokryt cely dom, dvojposchodovy aspon teda prizemie a 1 poschodie, myslim ze by som chytil aj vzadu v zahrade, lebo takto cez ad hoc mi mobil nasiel a s celkom dobrym signalom takze predpokladam ze s routrom to problem nebude
za vycerpavajuce odpoveda dakujem