zdravim
potreboval by som pomoc ohladne previev v aftri... vsetci vieme co sa deje ked si na video nahodime efekty plexus, drop shadov atd.. skratka sa spusti previev render a cakame kym si after prerendruje danu cast editovaneho videa-kompozicie.. na urychlenie tohto procesu by sa mala dat vyuzit graficka karta- len od nvidie pretoze after vie pracovat len z cuda architekturov... na rozdiel od premieru ...cize amd odpada... takze co potrebujeme je gpu akceleracia videa. na adobe stranke mame vypisane karty ktore podporuju gpu akceleraciu- ray trace... ma to na stranke napisane aj amd so svojimi fire pro co je cisty nezmysel-nema cuda architekturu takze nemoze plnit funkciu ray trace. v pc mam nainstalovane dve grafiky : 1 titan 1 gtx 780 vpodstate su to totozne karty - gk110- jadra... problem je v tom ze nemam pocit ze by tieto karty neako napomahali rychlejsiemu prepoctu v previev rendry...okrem toho na adobe stranke pisu ze obe moje karty su schopne pracovat s rey trace...co nieje opet pravda...ked si clovek otvori list (list sa nachadza v systemovych suboroch samotneho aftru) podporovanych kariet je ich tam asi desat.... cize systemovo nieje mozne aby to fungovalo... ok chapem su to hracske karty...tak sa teda rozhodnem napr pre quadro k 4000.. v after liste nieje uvedene je tam len quadro 4000....cize mam pocitat s tim ze to opet nebude fungovat ??? na zaver by som to povedal velmi jednoducho-potrebujem co najviac skratit cas pri prerendrovavani sceny. potrebujem poradit ohladne hardveroveho riesenia tohto problemu.dakujem
softver: adobe after effect cs 6 cpu : intel 3930 k ram 32 gb gpu : gtx titan gtx 780 doska : asus p9x79 ws 2x ssd adata 1x wd red 2t
|