Zdravím potrebujem poradiť nejaký dobrý wifi router s podporou IEEE 802.11n. Niečo kvalitné tak maximálne do 100€. Za každú radu ďakujem
PS: musí byť ADSL keďže mám net od T-comu
ten D-Link si rozmysli-to je teda poriadny ak to chces na wifi na vacsie vzdialenosti ako 10 a cez cca 2 steny tak budes v trape. s tym modemom riadne ludi lakuju. 2-3 dB na wifi po dome riadne halucinogenne. ked uz tak potom nieco s tych lepsich vigorov. ale toto je uplna haluz.
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB
ano ked sa pohybuju v tej istej miestnosti kde je router a tak. neviem ale ak byvas v rodinom dome a chces si zasurfovat z mobilom na zahrade alebo dalej tak ten D-lin je o nicom. je to proste "nudzovka".
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB
No my sme v byte, dvor, zahrada nam nehrozi. Bude to v hale a najvzidialenejsi bod, kde by som mohl surfovat, by moholo byt WC-ko. Inak to mam do izby 5m a aj to ide priamo cez dvere. Myslim, ze s tym problemy nebudu.
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well.
tak to este hej, ale ja som si na zahrade cca 15-20m uz ani neskrtol prekazka bolo v podstate len plastove okno. menil som to za iny router. pripajas sa z mobilom?