Mám ,,menší'' problém. Včera se mi po instalaci prvku Active X pro jisté webové stránky(už nevim jaký) se mi do PC dostal Spyware, Adware s Trojským koněm. Adware mi neustál posílá na jisou webvou stránku, na které jao samotné vir není, jenže Adware mě neustále upozorňuje, že jsem byl infiltrován a jedině ten istý program mě dokáže uchránit... Tomu sem samo sebou nevěřil, ale jelikož tyto hlášky se v 1 minutových intervalech stále objevovali a místo plochy mám velyký screen/odkaz po jehož kliknutí na něj se mi zobrazí webová stránka s nějakým SECURETYPCCLEANER.. tak sem soubor stáhl, ale věděl sem, že tam nebude vše v po řádku a projel to NODem... Ten našel trojského koně. Pokusl sem se tedy viry odstranit v samotném PC. Použil jsem na to tyto programy: Ad-Aware 2007, avast!, Spybot,Spyware doc. Troja Remover, Spyware Teriator a Spydefense... Také NOD32. Po odhalení infikovaných souborů a znčení souboru, který mi vytváří na ploše velkou reklamu(a když píšu, tak po každých 30s okno ,,spadne'' a je vidět jakákoliv jiná složka a já musím naklikávat znovu a znovu toto okno). Jenže to nepomohlo. Nic nezmizelo i po tom že se zjistilo co to vytváří. Šel sem na to tedy ručně. Odstranil sem u reklamu, jnže ona se po chvíly opě bnovila na mé ploše... takže sem zrušil obnovení systému a opět skenuji, takže pokud to nevijde dopíšu...