XOLOO píše:
Tak najprv web s linkami, potom ankety a teraz toto ?
zacinam, snazim sa, skusam nove, učim sa na chybach (popri zamestnaniu, skole, priatelke...)... co je na tom? (to ze sa pytam na toto neznamena ze to idem hned robit... zatial iba, zisťujem zbieram info. robim si obraz... ked ho budem mať tak sa rozhodnem ci nie ci hej...)
Inak tvoj prispevok je OT, nema nijaky prinos ani pre mna ani pre inych, zbytočna reakcia...
Jasne napadlo ma viacjazyčne prevedenie, lenže dajme tomu že budem predavať ja nvm tričko na mojom webe v slovencine ale po kliknuti na odkaz sa mu zobrazi sice to tričko ale na stranke s EN textom = potencionalny zakaznik odijde lebo vo vela pripadoch si produkt nebude vedieť objednať ked nebude rozumieť...
Keby islo o viacjazyčný affil. tak to by museli byť v podstate dve stránky s rozlišnými produktmy... Teda opravte ma ak s mylim ale viacjazyčý affil mi pride ako blbosť, šlo by to ak by poskytovatel affil. ponukal produkty vo viacerych jazykoch... Nvm možno trepem, zatial iba zisťujem ako to cele funguje a tak, pridal som tu tento prispevok v prípade ze by sa tu v tejto teme niekto vyznal a bol by ochotny poradiť...