Skusal niekto taktovat na tejto doske? Mam totiz problem posunut AMD 2600+ Barton na viac ako 184Mhz FSB. Cital som ze v biose je potrebne vypnut AGP/PCI lock ale ja to tam nikde neviem najst. Skusal som aj nasobok znizit aj pridat napatie no vzdy ked dam FSB na 200 tak sa mi nerozbehne komp.
Ak niekto vie kde by AGP/PCI lock na tejto doske mohol byt tak prosim odpiste, dik.
bios...advanced chipset features...druhá položka v tej záložke, scrollni dole a tam asi 5 od konca je možnost AGP frequency. Je tam auto. Nastav 66
_________________ Toto je náš svět, svět aut s motorem vzadu, krása okřídleného šípu. Jezdíme s nimi proto, že je máme radi, mohli by jsme jezdit pořád, pokud by ti nenažranci nezlikvidovali veškeré nahradní díly na naše miláčky. My jezdíme dál....... a řikají, že jsou to šroty. Existujeme bez barvy pleti, bez národnosti, bez náboženské zaujatosti.... a vy nás chcete dostat ze silnic. Vy vyrábíte atomové bomby, vedete války, vraždíte, podvádíte, a lžete nám a pokoušíte se, abychom věřili tomu, že je to pro naše vlastní dobro, přesto zvyšujete požadavky u STK. Jsem škodofkár a mým zločinem je jezdit škodofkou. Neposuzujeme auta podle toho jak jsou hlučný, oblepený plastama, ale podle toho jak jsou jednoduchý a je možno je kdykoliv v polních podmínkach opravit. Jsem škodofkár a toto je můj manifest, můžete zastavit jednotlivce, ale nemůžete nás zastavit všechny...
Ahojky,predevsim preji vsem pekne svatky.A chtel bych poprosit o radu.Dostal jsem od bratra tuhle zakl.desku a dokoupil nejake komponenty,ze mlademu poskladam takovy pocitacek.Problem je v tom ze nemam cd od zakl.A pri instalaci Windows nemuze najit Hdd chybi raid.Predem dekuji za jakoukoliv odpoved.
Ja som na,tuto dosku bez problemov nahodil xp aj win 7, ale ak sa dobre pamatam tak prve instslacky win xp nemali v sebe ovladace na hdd a pri bootovani instalacie bolo nutne mat disketu z ovladacmi. Odporucam v pripade ze chces win xp pouzit verziu minimalne s SP1, v tejto vezii uz su ovladace hdd potrebne pri spusteni instalacie (ja mam na doske 3GB ramky a pouzivam win7 64bit).