Trocha neskoro ale predsa
Nastuduj si event delegation v js a keby ti to neslo do hlavy, tak tu je vysvetlenie preco nejdu js po loade.
Predtym nez urobis load na ten subor, tak mas veci, ktore si napisal v DOM-e. Avsak po naloadovani suboru, na to z toho suboru nemas pristup. Rieseni je viacero.
Po naloadovani noveho obsahu do thickboxu musis veci znovu dostat do DOM-u. Preto je najlepsie mat veci v externej funkcii, ktora sa nachadza mimo $.(document).ready() a aby si ju potom mohol zavolat znovu. Mozno o tom nevies, ale load ma moznost odpalit nejaku funkciu po naloadovani.
$("#div").load("asdffasd.php", function() {
// do stuff
});
Kde do stuff je ta funkcia. To je jedna z viacerych moznosti ako to spravit. Taktiez neviem co za veci mas v tom loadovanom subore, ale jQuery od verzie 1.3 (mozno 1.2) ma funkcionalitu zvanu "live", vyuzitie je velmi jednoduche a riesi tieto veci za teba. Pokial by si naviazal live napr. na $("#div").live("click", function(){}); Tak ti to bude fungovat aj keby si ten load spravil 50000 krat. Ale neda sa pouzit na vsetky stavy (napr. change).
Co sa tyka thickbox-u tak neviem ci ma sam v sebe taketo veci riesene, ja pouzivam upraveny boxy.