Dobrý deň, chcel by som si kupiť nový zdroj do pc, ale neviem, aký typ je moja základna doska. Myslím druhy ( microATX, ATX atd. ) Tak by som sa chcel spýtať, či mi neviete dať niejaku užitočnu radu, ako to zistit. Druh dosky : Hewlett Packard 09f8h. Vopred ďakujem.
Podľa toho čo som našiel je to mATX. Aj v mojom HP je mATX, iné sa do tých skriniek nezmestia. Pri kúpe zdroja na tom moc nezáleží, ale keď si to chcel vedieť... Ak narážaš na označenie veľkostí zdrojov ATX 2/2.3 atď., to nemá nič s doskou.
_________________ PC:CPU: Intel i7-4790 Cooler: EK Supremacy EVO MB: Gigabyte B85N RAM: Adata 4GB + Kingston 8GB SSD: Samsung 850 EVO 500GB GPU: XFX GTR RX 480 8GB with Alphacool NexXxoS GPS-07T Case: Advantech IPC-510 PSU: Corsair RM1000i KB: Idobao x YMDK ID75 with Outemu Silent Grey Mouse: Logitech G305 Mousepad: LTT Deskpad Headphones: AKG K240 Sextett with Brainwavz Velour pads Mobil: Sony Xperia 5 II
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
OK díky chlapci, čiže zdroje nemaju s tým nič spoločneho? Lebo na alze pišu ATX 2.2 atd, len ja sa bojím, že mi nebude pasovat konektor alebo mi odjebe silnejší zdroj dosku