stala sa mi taka haluz ze ked som zacal instalovat win7 tak som v biose pred tym neprepol na ahci mode a ostalo mi tam ide a teraz sa to uz neda prepnut na ahci da sa to spravit nejakou modifikaciou registrov aby sa to dalo prepnut na ahci? (ale samozrejme chcem aby to malo aj ten zrychlovaci efekt nechcem to tak ze len to bude prepnute a nebude to mat ziadny pozitivny efekt) alebo je moja jedina sanca reinstall? THX
windows 7 by mal mat ovladac na AHCi v sebe, takze si to mozes v biose prepinat ako sa ti zapaci. Zrychlenie necakaj, lebo nijake nieje, a ak je, tak nie moc velke. Ide tam skor o pokrocile funkcie SATA rozhrania.
Ked nevies pri praci s Pc anglictinu aspon taketo tech. zaklady (inak tam to mas krok po kroku rozpisane) tak sa mozes ist past. Ja stary kkt.35r som to urobil naprvy krat. Verim,ze to zvladnes. Dufam,ze nechces aby som ti prelozil celu proceduru.
_________________ Lenovo Thinpad Yoga T570 win 1O pro Mobil: Apple Iphone 12 pro 256 GB
http://forums.hexus.net/hexus-hardware/112584-how-enable-ahci-raid-mode-without-reinstalling-windows-p35-ich9-ich9r.html uz som to robil 2X a zatial uspesne.
v tom navode sa stale spomina iba win xp ja mam win7