Zdravim, potrebujem poradit ako zabezpecit co najrychlejsie napalovanie na dve DVD naraz, pricom doteraz som vypaloval dvd tak ze bol pripojeny externy disk (WD My Book) a z neho som dal napalovat v dvoch otvorenych nero express na dve mechaniky dva filmy a vsetko slo ok obidva sa napalili za rovnaky cas a to priblizne 5min a tak som sa rozhodol nakupit interne HDD konkretne 2x WD caviar black 1001FALS (1TB) pricom jeden z nich je rozdeleny na system a data a ten druhy je nerozdeleny a tam su vsetky filmy, ale ked dam napalovat rovnako ako predtym z my booku z interneho disku tak to ide neuveritelne pomaly napalovania trva 10min obidvoch, ked napalujem jedno tak 4min, pise mi pri jednom napalovani vytazenie disku max 7-8% ale ked napaluje dve naraz tak je to 100% aj ked datovy tok je nejakych slabych 40MB/s pricom ked sa disku chce tak cita a zapisuje aj 120MB/s takze neviem v com je problem a potrebujem poradit ako napalovat co najrychlejsie z internych diskov dva dvd filmy naraz, diky moc a pre doplnenie moja zostava C2Duo 3.0Ghz, 4GB 800Mhz, Asus P5K-E, 2x WD1001FALS, 2x LG DVDRAM GH24LS50 sata, ATi HD 4890
|