Mam jeden problemik,vsimla som si,ze tuto temu tu uz pisalo viac ludi.Na notebook-u mam VGA vystup cize aj kabel som si kupila s VGA vystupom pre PC aj pre TV.Tv je Samsung LE52M87BD a notebook fuha viem len ze je to Asus:-) (hned na uvod pre pocitacovych znalcov udavam,ze som v tomto slaba a ziadne znacky mi nic nehovoria tak prosim ak niekto moze poradit,napiste mi to uplne laicky-otvor okruhly, modry atd...
nie znackami please).Dalej som si kupila kabel s dvoma koncovkami na zvuk-cervena a biela a v obchode mi povedali,ze toto mi staci k tomu,aby som spojila TV s PC.Este chcem dodat,ze tento problemik si budem musiet vyriesit sama teda s vasou pomocou,pretoze som v Spanielsku,PC som kupovala na SR a mam to tu po slovensky alebo po anglicky takze neviem ci tu najdem niekoho,kto mi s tym pomoze.Spojila som obidva kable od PC k TV,prepla som TV na externy kanal a pokusila som sa v graf.karte API nastavit to nejak no nejde mi to...na obrazovke v TV sa nic nedeje,je cierna.Ako prosim vas mam postupovat aby som to nejak zmontovala??
PS: este pridam na graf.karte som postupovala takto (zasa to opisem laicky):
na ploche som klikla pravym tlacitkom a potom vlastnosti,dalej nastavenie a spresnit.Naskocilo dalsie okno s vela moznostami v hornej casti okna kde som zvolila Display.(postupovala som podla navodu ktory som nasla na internete,kde po odkliknuti moznosti Display malo nabehnut dalsi okno s obrazkom TV a s obrazkom Monitora) no mne nabehol obrazok Monitora namiesto TV a druhy obrazok laptop (napajam notebook na TV). A dalej som uz nevedela ako pokracovat...
Dakujem vopred za pomoc!!!