Tento zbytocny program sa vam nainstaluje do OS Win XP spolocne ako aktualizacia je to cisty tahac penazi spusta sa so startom neustale prebieha scannig s tym ze najde virusy, ale k ich oprave si musite zakupit licenciu za nie prave najmenej penazi (wareznuta este neni). Stale vas nuti instalovat zbytocnosti a aj tak si musite kupit licenciu ak chcete v nom nieco robit nahadzuje vam 300 vyskakovacich okien s varovanim, ktore po zavreti nabehnu opatovne varuju pred znicenim pocitaca a virusmi pricom prebiehaju stale dalsie 2 scannigy.
Ale zase na prvy pohlad antivirak velmi dobry najde co iny nie myslim, ze je to nova generacia antivirou najde co sa inym antivirom ani nesniva, ale bez licencie sa tam nepohnete a je pekne otravny. Windows spolupracuje na propagacii tohot programu aj s google a doslova vam ho bez vedomia instaluje bez moznosti odinstalacie v systeme ako aj msconfigu vypnutie pri starte maju to pekne bloknute a prespekulovane.
Odinstalacia :
Moja rada je stiahnut si program s nazvom
Malwarebytes' Anti-Malware je urceny na malware, ale krasne najde setky casti Antivirusu 2009 aj s jeho instalatormi. Cely program je v slovencine a hladanie netrva ani 3 minuty aj pri pekne plnom HDD.
Inslastalacny odkaz :
http://www.download.com/Malwarebytes-Anti-Malware/3000-8022_4-10804572.html?part=dl-10804572&subj=dl&tag=button
A samotna odinstalacia Antivirus 2009 :
Za necelu minutu sa program nainstaluje. Po spusteni programu mame hned ponuku Rychle hladanie (quick scanning) bezne stalcime Hladat (scan)
Samotne hladanie :
Po dokonceni hladania by mal program najst nasledovne subory (plus dalsie vase infikovane programy, subory atd.)
Zaskrtnite nasledovne (ale uz byva zasktnute):
%UserProfile%\Desktop\Antivirus 2009.lnk
%UserProfile%\Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch\Antivirus 2009.lnk
%UserProfile%\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\S96PZM7V\winsrc[1].dll
%UserProfile%\Start Menu\Antivirus 2009
%UserProfile%\Start Menu\Antivirus 2009\Antivirus 2009.lnk
%UserProfile%\Start Menu\Antivirus 2009\Uninstall Antivirus 2009.lnk
c:\Program Files\Antivirus 2009
c:\Program Files\Antivirus 2009\av2009.exe
c:\WINDOWS\system32\ieupdates.exe
c:\WINDOWS\system32\scui.cpl
c:\WINDOWS\system32\winsrc.dll
Plus systemove registre :
HKEY_CURRENT_USER\Software\75319611769193918898704537500611
HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{037C7B8A-151A-49E6-BAED-CC05FCB50328}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{037C7B8A-151A-49E6-BAED-CC05FCB50328}
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "75319611769193918898704537500611"
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run "ieupdate"
Na koniec staci stlacit odstranit a nechat prebehnut restart a program je definitivne odinstalovany.
Zaver:
Skusenejsim sa ospravedlnujem za lopatisticke vyrazi. Tento program ma naozaj dojal ked som ho prvy krat zbadal u jedneho clena mojej rodiny. Nainstaloval sa sam s aktualizacou. Patri windowsu. Plus windows to ma pekne prespekulovane proti odinstalacii a hlavne je to pekny tahac penazi. Po vidani warezu a "kradnuteho" licencneho kodu si tento program urcite zozeniem ako som uz povedal najde toho naozaj vela za pekne kratky cas. Plus vas velmi dobre chrani pred nebezpecenstvom ale bez licencie si s nim nemozno nic a naozaj pekne zneprijemnuje zivot otravuje.
PROSIM VYJADRITE SA !!!!!!