Nazdar, Práve som si kúpil Logitech Driving force GT (síce z bazoša ale plne funkčný). Skúšal som sním ETS2 a všetko fungovalo ako hodiny. Ale keď som si chcel zahrať starú klasiku a to NFS Most Wanted tak tam už nabehli isté problémy, ktoré som skúšal riešiť 2 hodiny ale aj tak som neuspel. Jednoducho chcel som si nabindovať plyn, brzdu a tak na pedále čo sa mi nepodarilo (vyzeralo to že hra ich vôbec nevidí) a rovnako aj samotný volant. Skúšal som sním točiť ale nedalo sa nastaviť zatáčanie dolava ani doprava. Tlačítka na volante sa nabindovať dali. Potom som si všimol v NFS MW 2005 že mi volant nezobrazuje ako Logitech ale ako Xbox ovládač (mám SCP server aby mi emuloval xbox ovládač lebo používam PS3 ovládač) a v tom nastavení mi išlo priradovat akurat tie tlačitka z volantu ale už nie to zatačanie a spomínaný plyn(ale tie tlačítka pri hraní aj tak nefungovali len boli zapísane v nastaveniach). Neviem či sa to ma nastaviť niekde v tom Logitech Profiler ale čo som tam skušal menit ja mi aj tak nepomohlo. Niektorý z vás budu mať určite lepšie skúsenosti s tým ako ja tak hádam niekto poradí. Prikládam aj fotku ako to vyzerá v NFS nastaveniach. Ďakujem za rady.