mam taky problem. Rad by som prepojil playstation2 s repro Genius 5.1, len problem je v tom, ze Playstation ma digi vystup (kvoli Dolby Prologic2) a repro maju len analogovy vstup (klasicke 6 cinche).
Reciever kvoli tomu kupovat nechcem, by som potreboval take nieco ako prevodnik analogoveho signalu na digitalny. (alebo naopak) Napada ma este externa zvukova karta, da sa take nieco zohnat ?
najskôr by sa tam dal použiť ten reciever, keďže ho nechceš kupovať tak jedine D/A prevodník ale aby jeho cena nebola väčšia ako cena P + reprakov
externá zvkovka ti bez compu na 99% fungovať nebude, možno sú aj nejaké výnimky...
_________________ 2xARN188-05/8 + ARV104 v 36l-štrbinkový BR,2xSPV100P,2x350w tesla trans.,káble-repro 2x4mm2/basakova cievka 2x1,5mm2paralelne/cinch-Thomson home cinema,chladič-2kg hliníku na jeden...mam tu aj nejaký kompik,subik vo vystavbe-emi delta15"LF,zvukovku SB Audigy SE + tuning-pridané pozlátené cinche + menený OZ za OPA2134 BB, neónik+plexi, monitor, myšku, klávesnicu, stoličku, stolík...proste fajn zostavička
zahod tie geniusy potom ak chces az tak digi, alebo to prepoj normálne analogovo, na tie geniusy zbatocnosť digitálneho prepojenia, u nich nepoznáš rozdiel
zahod tie geniusy potom ak chces az tak digi, alebo to prepoj normálne analogovo, na tie geniusy zbatocnosť digitálneho prepojenia, u nich nepoznáš rozdiel
nekapes, on nema na vyber lebo z PS2 mu ide iba digi
_________________ CPU Core i5 2400 cooler: CM Hyper 212+ | MB GB PH67-UD3-B3 | RAM 4GB DDR3 1600 | VGA Gainward 9600GT 512MB | monitor Samsung LE37A559 | HDD HITACHI 250GB + WD 640GB | PSU Fortron FSP400-60GLN | Case TT Soprano VB1000 BWS black | Mouse Razer DeathAdder NB HP ProBook 6450b