Potrebujem radu. Prepojil som TV s PC s-video káblom a audio 3,5mm jackom na 2 cinche. Všetko beží dobre na telke mám to isté čo na monitore , ale potrebujem radu , ako kde a čo mám nastaviť v nastaveniach aby som mohol pozerať film na TV ktorý je spustený v PC a aby na monitore v PC mohol ďalší človek robiť niečo iné napr surfovať. Kolega to tak má nastavené ale on má gr. kartu od ATI. Neviem či je to v ovládači gr. karty ale môj pc je starý cca pol roka a typ gr. karty je ASUS GEFORCE 8500 GT a OS je Windows XP profesional. Skúšal som aj nastavenia v n-vidia ako dual view čo je niečo ako nezávisle na sebe viac obrazoviek , ale neviem to dosiahnuť.
Vopred Ďakujem
_________________ MB : ASUS P5KC Zdroj : FORTRON BLUE STORM II 500W Skrinka : 3R SYSTEM R202 Li Procesor : INTEL C2D E4500 2,2 Ghz Pamäť : 2x1Gb DDR2 CL5 800Mhz KINGSTON HDD : SEAGATE barracuda 250Mb, 16Mb , 7200ot. DVD : LG H54N Grafika : ASUS 8500GT silent DDR2, 256Mb Klávesnica : TRUST KB-1400S slimline MYŠ : CANYON CNR-MSOPT3 WCAM : CANYON CN-WCAM313 AUDIO : slúchadlá TEAC HP-11 5.1 slúchadlá |