skus zadat do prehliadaca adresu 192.168.1.1 , zvecsa to maju tak
_________________ Myslenie nemohlo vzniknúť bez reči, no reč bez myslenia sa vyskytuje často. Brie Andre My OS: Primary - Kubuntu 10.10 Maverick Meerkat , Secondary - Windows 7
Problemy sa riesia tu na fore nie cez ICQ a Skype. Dakujem
nemam ziadny navod a a nete som nic nenasiel resetovanie nepomohlo normalne stlacim reset napise sietovy kabel odpojen a potom pripojen a to je vsetko a doniesol mi ho admin ked mi robil siet v dome ale uz to nepouziva a nevie ani on co je to za ip bolo to uz dost davno. tak poradte dik
1.Medzi tymto AP a sietovou kartou v pc musis pouzit krizeny kabel.
2.Vypni firewall.
3.Na AP pod napatim podrz reset na 10-15 sec.
4. Na sietovej karte v pc protokol (TCP/IP) prepni na manualne IP a zadaj:
IP:10.0.0.2
Maska: 255.0.0.0
Predvolena brana: 10.0.0.1
bohuzial to nefunguje :-( to AP je strasne cudne neviem kde ho admin vzal volakedy, dnes uz dava ine zname APcka a ja mam toto. Skusil som dat auto ip a dns vtey mi dalo ip nejaku 169 dalej neviem ale predvolenu branu nenaslo :-( ale vraj je to jeden z najbezpecnejsich a najvykonnejsich AP na svete.
Este ma jedna vec zaujima, ma jeden kamos takyto net ako ja samozrejme uz nove zariadenia takze v pc ma wifi -> dalej ide tiez nejake AP ktore najde viac sieti ale antenu ma nasmerovanu na vysielac daleko. A v sietovych nastaveniach vo windowse najde viac sieti teraz neviem ktore wifi to najde ci to wifi ktore je pripojene k pc alebo ap na ktoru je pripojena antena.