Caute borci,
namočil sa mi iphone 6 do záchodu. Po zapnutí asi po pol hodinke (vravel som si že niektoré iphony 6S ká vydržia na internetových videách pod vodou aj 15 min tak prečo nie aj môj) [bola to blbosť
neuvedomil som si že raz už tam bol menený displey], ako som ho zapol postupne od spodu na vrch mi začal displej úplne blednúť a urobilo sa na ňom zoprá RGB pásikov. (štvrťku od konca obrazovka vyzerala normálne). Tak som ho vypol nechal pár dní v ryži a odložil bokom asi na mesiac. Po mesiaci som ho rozobral trochu sa v ňom špáral a ked som ho opätovne zapol displej fungoval ako nerozumel som tomu na displeji absolútne žiadna známka toho že by s ním dakedy dačo bolo. Toto by som potreboval vysvetliť ako je to možné že sa ten displej takto rozobral.
NAJDVOLEZITEJSIA OTAZKA však je, čo teraz asi tak mesiac a pol od toho ako som ho utopil, som schopný s ním urobiť aby mi vnútro nezačalo hrdzavieť alebo odchádzať? Všetky funkcie fungujú, mobil ide na 100% len sa bojím že by sa dodatočne mohlo ešte dačo s ním stať. Servisy ponúkanú nejakú oxidáciu ktorá bud vyjde a bude všetko fungovať alebo nevyjde a rip iphone (50%/50%) tak sa spýtam či som reálne schopný tomu zariadeniu nejako ešte pomôcť alebo ked funguje tka po mesiaci už nemôže vzniknúť nič a mám to enchať tak
Dakujem za odpvoede