čaute, natrafil som na šikovnú utilitu, ktorá účinne rieši problém "vyklikaného" ľavého tlačítka myši, konkrétne samovoľného dvojkliku pri jednorazovom stlačení tlačítka. myslel som, že by sa to mohlo ľuďom hodiť, tak to sem dávam do éteru. mne to prakticky ušetrilo reklamáciu mojej Ikari Laser. program je kompletne free a môžete si ho stiahnuť na tomto odkaze.
http://translate.google.sk/translate?hl ... k-fix.html
funguje to na báze vstavaného časového intervalu, keď program donúti sytsém ignorovať druhý klik nasledujúci vo veľmi krátkom časovom slede po prvom /jedná sa doslova o milisekundy/, čo je najčastejší prípad, keď myš nefunguje správne. odfiltruje to teda tieto chybné dvojkliky a naopak prepustí tie, ktorých časový rozostup je väčší.
mne osobne sa nepodarilo program "oklamať" aj pri naväčšej snahe klikať čo najrýchlejšie, takže časový interval "ignorácie" je zjavne nastavený dobre vzhľadom na rýchlosť skutočného dvojkliku. moje skúsenosti sú zatiaľ bezchybné, problém myši to rieši dokonale a zároveň úplne spoľahlivo prepúšťa regulérny dvojklik.
Inštalácia:
-na odkaze nájdete link so zbaleným priečinkom, ten po stiahnutí rozbalíte a obsah priečinku - jeden
EXE a jeden
DLL súbor skopírujete na systémový disk, v mojom prípade na W7 do
C:/Program Files x86/MouseFix
- zo súboru
MouseFix.exe si vytvoríte odkaz, ktorý umiestnite do Štart menu do priečinku
Pri spustení , čím zabezpečíte autmatický štart programu pri každom spustení systému. program nie je viditeľný na pozadí systému, jeho aktivitu si môžete overiť cez Správcu úloh v okne Procesov. Ak všetko funguje správne, po reštarte systému nájdete v procesoch spustený súbor MouseFix.exe
to je všetko, užívajte si opravenú myš.