Máte tu prosím niekto silnejšie skúsenosti s flashovanim romiek v android zariadeniach? Mne sa totižto podarilo totálne zabiť HTC Flyer a to len tým, že som sa po predošlých 365-tich úspešných flashoch romky, rozhodol "nableskovať" tam niečo nové a to romku Mwakious údajne umožňujúcu telefonické hovory cez HTC Flyer 3G. Všetko prebehlo v pohode, sen sa stal skutočnosťou a z tabletu sa dalo volať. Radosť preveliká až kým sa tablet po troch dňoch sám od seba nevypol a odmietal sa zapnúť. Využil som všetky moje googliace schopnosti a došiel som k záveru, že pôjde zrejme o neznámu chybu spôsobenú hnevom vyššej moci a preto som sa rozhodol tablet otvoriť a nabiť batériu externe. Podarilo sa. Tablet som zapol, všetko bežalo v najväčšiom poriadku...až na jednú vec...nabíjanie. Z prieskumu verejnej mienky na internete som vytušil niečo v tom zmysle, že by mohlo ísť o nekompatibilné súčasti systému, ktorý som tam namdal a preto moje kroky smerovali do CWM -> recovery -> obnoviť predošlú rom -> blik blik blik.....blik... -> a odvtedy som na displayi videl niečo zmysluplné asi tak 3x za deň...inak tma... Samozrejme som sa "po slepiačky" pokusil obnoviť naspäť aj nešťastný Mwakious ale to už tabletu život nevrátilo...jeho správanie teraz je asi také, že pokiaľ ho zapnem, zavibruje aaa to je asi všetko...na displayi nič (teda okrem podsvietenia), hardwarové dotykové "tlačítka" nesvietia, v režime fastboot sa dá veselo komunikovať, dokonca mazať, kopírovať a bla bla no nič čo by ovplyvnilo správanie displaya...
Otázka znie: Viete mi niekto poradiť čo ďalej alebo už môžem na ňom krájať cibuľu?
Za všetky rady vopred ďakujem
PS: ak by ma niekto chcel náhodou odporučiť na slávne xda...nie ďakujem...