Dobrý deň,
Volám sa Patrik, som začiatočník v HTML/CSS, zatiaľ som robil len jednoduché vecičky ako layout, backround, vertikálne menu, horizontálne menu a pod. Avšak momentálne stojím pred touto výzvou, chcel by som Vás poprosiť či náhodou niekto nemá skúsenosti s takýmto dynamickým menu
https://corona-renderer.com/doc/ Aby som to skrátil, moja idea je urobiť takýto manuál s presne takýmto menu, avšak na iný typ rendereru, chcem aby toto dynamické menu bolo v ľavo, a následne po kliknutí na akýkolvek parameter-hypertext prvok (kde sa zadávajú napr. hodnoty) by som chcel aby sa na pravej strane objavil potrebný obsah, kde by som chcel mať obsah textového typu, možno nejaké médiá, uvažoval som nad 3D flash panoramatickou aplikáciou. Pre vizuálnu predstavu mám na mysli niečo takéto:
0. backround (fixné rozlíšenie)
1. Pravý element: Render settings
2. V prípade že by bolo textu viac alebo otvorené väčšie množstvo render settings rollouts. (Posúvač hore-dole, ospravdlňujem sa, ale neviem presné pomenovanie)
3. Ľavý element, ktorý sa bude meniť na základe aktívne označeného prvku (č. 6)
4. Text v obsahu
5. médiá slúžiace ako prostriedok pre vizualizáciu nejakej teórie, ktorá sa nachádza v texte. Napríklad, video, obrázok, prípadne 3D flash panorama, čiže spravím render scény a poskladám obrázky do panoramy. a rád by som tam nejako vložil tento element
6. Aktívne označený prvok "hyperlink", na základne kliknutia sa zobrazí potrebný obsah
Vopred ďakujem za všetky reakcie, prípadne rady ako by som mohol začať, ktorý software použiť, prípadne po akej literatúre siahnuť. A ešte raz sa ospravdlňujem za neodborné vyjadrovanie. Vzhľadom nato, že tento projekt je pre mňa fatálne dôležitý, za cenné rady a usmernenie sa dokážem odmeniť.
S Pozdravom Patrik