Nenašiel som rubriku, kde by sa táto téma hodila, tak to píšem sem. Potrebujem vedieť ako spustiť na pozadí .bat súbor po štarte, tak aby sa spustil príkaz, ktorý je v ňom napísaný (konkrétne, aby ťažil krypto menu). Ide mi o to aby pracoval batch tak ako zvyčajne, ale aby sa nezobrazovalo okno. Skúšal som už vbskript, ale nepracovalo to správne.. a to ani v prípade spustenia cez Task Scheduler. Ide mi len o to skrytie okna, no potrebujem plnú funkčnosť.
Ďakujem za odpoveď (ak sa niekto nájde).
_________________ Mám Acer Aspire V3-571G 15.6": Intel Core i5-3210M 2.5GHz s Turbo Boost na 3.1GHz NVIDIA GeForce GT640M 2GB 6GB RAM Windows 8
Trochu sa učím robiť v kompozičnom programe od Adobe (AAE). Keď sa nudím, tak si ako každý občas zahrám nejakú tú hru.
Preco by nemohol vyrabat bitcoin minig botnet Celkom zaujimavy napad. Neviem ci to ti pomoze, ale skus to spustat ako service. http://stackoverflow.com/questions/3582 ... executable ? toto by ta mohlo nasmerovat spravnym smerom~ mozno...
Nuz, ked sa musi pytat, tak asi ze zrovna jeho nedostanem. A myslim ze ani nemam moc antivir, okrem toho wannabe od MS. OS je nepriestrelny, aspon proti nemu a to nemam zapnuty ani linux.